ERUSAM ERUSAM

Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM) tarafından “Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu” konulu konferans düzenlendi.

Online olarak düzenlenen konferans açılış konuşmasını yapan ERUSAM Müdürü Prof. Dr. Muharrem Akoğlu, konferansın konuşmacısı Prof. Dr. Toğrul İsmayıl’a teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da konuşmasında düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız İlkay, “Dağlık Karabağ sadece Azerbaycan ve Türkiye için değil, tüm Türk Dünyası için kanayan bir yaradır. Dağlık Karabağ’daki Ermenistan işgalinin son bulması veya Ermenistan işgalinde kalan tüm Türk topraklarının işgalden kurtarılması ile inşallah bu yara kapanacaktır” dedi.  

Açılış konuşmasının ardından konferansın konuşmacısı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Toğrul İsmayıl “Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu” konulu konferans verdi. 

Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM) tarafından 6 Kasım 2020 tarihinde Prof. Dr. Toğrul İsmayıl'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu" başlıklı online konferansın videosu ERUSAM Youtube hesabından paylaşılmıştır. 

Video linki için: ERUSAM KONFERANS: Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu

Tarih: 06.12.2020

 ERUSAM tarafından ERÜ Araştırma Dekanlığı Gevher Nesibe toplantı salonunda Prof. Dr. Yasemin AVCI'nın sunumuyla TÜBİTAK proje ve burslarına dair bilgilendirme to>>>Devamı
Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin AVCI ve proje ekibinden doktora öğrencileri Mihriban Uçar ile Yunu>>>Devamı